Kamis, 21 Oktober 2021

Γιώργος Παπανδρέου

1 day agoΤα τελευταία 24ωρα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έχει προχωρήσει σε μία σειρά συναντήσεων και επαφών και με τους έξι υποψηφίους για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ ενώ είναι πολύ πιθανό. Παπανδρέου 16 Ιουνίου 1952 είναι Έλληνας πολιτικός βουλευτής και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από το 2004 και διετέλεσε ως 11ος πρωθυπουργός της Γ Ελληνικής Δημοκρατίας μετά τη νίκη του κόμματος στις εκλογές.


Papandreoy Antidhmokratiko To Nomosxedio Gia Tis Diadhlwseis Na Aposyr8ei Scenes Talk Show Suit Jacket

Όπως υπογράμμισε ο κ.

Γιώργος Παπανδρέου. Παπανδρέου έχει συλλέξει πάνω. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του. 1 day agoΟ Γιώργος Παπανδρέου εξηγώντας του λόγους της υποψηφιότητάς του σημειώνεται ότι θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή πρωταγωνιστής και.

Κράσαρε η ιστοσελίδα - Εξασφαλίζει τις υπογραφές από την Κεντρική Επιτροπή 21102021 0214 Νέα Αλλαγή. 1 hour agoΥποψήφιος είναι και επίσημα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος συγκέντρωσε περίπου 20000 υπογραφές. 8 hours agoΟ Γιώργος Παπανδρέου άνοιξε το πρώι στη σελίδα του μία πλατφόρμα για συλλογή υπογραφών με τον κόσμο να σπεύδει και τη σελίδα του να πέφτει.

Ως άμεση προαναγγελία της καθόδου του για τη διεκδίκηση της αρχηγίας στο ΚΙΝΑΛ ερμηνεύεται η. 23 hours agoΤην υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε απόψε ο Γιώργος Παπανδρέου. Το ιστορικό πρόβλημα της Δημοκρατικής Παράταξης ήταν ο κατακερματισμός της.

Ο Γεώργιος και ο Ανδρέας Παπανδρέου την ένωσαν και την έκαναν κυβερνώσα δύναμη. 1 day agoΤην απόφασή του να διεκδικήσει ως υποψήφιος την προεδρία του ΚΙΝΑΛ στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Παπανδρέου. Γιώργος Παπανδρέου στο CNNi.

Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή video Για μια νέα αλλαγή μίλησε ο Γιώργος Παπανδρέου στο επίσημο μήνυμά του με το οποίο επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά του για τις. 1 day agoΓιώργος Παπανδρέου. Για να φτάσουμε ωστόσο στο διάγγελμα.

Παπανδρέου Σαιντ Πωλ 16 Ιουνίου 1952- είναι Έλληνας πολιτικός. Με συνθηματολογία του 81 κατεβαίνει ο Γιώργος - Οι επόμενες κινήσεις. Μέχρι στιγμής ο κ.

8 Φεβρουαρίου 2004 - 18 Μαρτίου 2012. Προαναγγελία καθόδου με αφορμή τα 40 χρόνια από την πρώτη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Παπανδρέου δικαιολογώντας γιατί αποφάσισε να θέσει.

14 hours agoΟ πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε και επίσημα πως θα διεκδικήσει την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ Ξεκινά από σήμερα με την κατάθεση των υπογραφών η προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων. Aνακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. 1 day agoΟ Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.

Παπανδρέου Σαιντ Πωλ 16 Ιουνίου 1952 είναι Έλληνας πολιτικός βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. 11 hours agoΓιώργος Παπανδρέου. Ο Γιώργος Παπανδρέου θέτει ως προϋπόθεση για να κατέβει την απόσυρση των βασικών υποψηφίων δηλαδή του Νίκου Ανδρουλάκη του Ανδρέα Λοβέρδου και του Χάρη Καστανίδη των υποψηφίων δηλαδή.

Το πρώτο του μήνυμα έδωσε στη δημοσιότητα ο Γιώργος Παπανδρέου μετά την ανακοίνωσή του το βράδυ της Τετάρτης 2010 ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛΜε ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην πρωθυπουργός εξηγεί. 1 day agoΟ Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ με τηλεοπτικό μήνυμα που μεταδόθηκε μέσω της ΕΡΤ. Σε τηλεοπτικό του μήνυμα ο πρώην πρωθυπουργός από το Ιδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι η δημοκρατική παράταξη.

The latest tweets from gpapandreou. Διετέλεσε βουλευτής και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Με μήνυμά του από το Πνευματικό Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπανδρέου την.

23 hours agoΓιώργος Παπανδρέου. 1 day agoΓιώργος Παπανδρέου. Είναι ανάγκη η έκδοση ευρωομολόγου 12 Μάι 2020 2149.

6 hours agoΤο βράδυ της Τετάρτης ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως θα είναι ένας από τους διεκδικητές του προεδρικού θώκου του Κινήματος Αλλαγής.


Patrinaki Ale3hs Papandreoy Giwrgos Tsipras Breite Tis Di Les Miserables Humor Policies


Georgios Papandreou Greek Gewrgios Papandreoy Georgios Papandreou 13 February 1888 In Kalentzi 1 November 1968 In Athens Important People People History


Pin On Ta Grapta Menoyn


Den Afhnei To Grafeio Toy Sth Boylh O Giwrgos Papandreoy Archive Post


Giwrgos Papandreoy Peace Gesture Peace Funny


Alla3e O Papandreoy Ki Ebale Ta Royxa Toy Alliws Fictional Characters Movie Posters Poster


O Giwrgos Papandreoy Einai A8eos Kai Trelos H Prwth Gynaika Toy Gap Apokalyptei Parapolitika Social Media Pinterest Tribune Twitter Trending


Giwrgos Papandreoy Toy Panoy Mpitsa3h In 2020 Painting Techniques Painting Fictional Characters


Etsi Ypodex8hkan Ton Giwrgo Papandreoy Sth Samo Round Sunglass Men Mens Sunglasses Men


O Palai Pote Prw8ypoyrgos Giwrgos Papandreoy H8ele Kybernhsh Me Af8artoys Kai Gymnasmenoys H8ele Oikologia Etairikh Ey8ynh Monterna E Character Scenes John


Giwrgos Papandreoy Funny Greek Quotes Funny Greek Funny Quotes


Ti Allo 8a Akoysoyme Facebook 103 Facebook Messenger Like Share Akoma Kai Oi Toyrkoi Den Perimenan Toso Kala Logia Gia Thn Xwra Toys A Kai Kata


Ypodikos O Giwrgos Papandreoy Gia To Lefta Yparxoyn


O M Ignatioy Stelnei Ton Gap Sto Eidiko Dikasthrio Otan O K Giwrgos Papandreoy Arnh8hke To Koyrema Ston Ntominik Stros Kan 1greek Blog Blog Posts


O Giwrgos Papandreoy Eixe Atyxhma Sth Boylh Bomber


Ti Les Twra Poio Einai To Neo A3iwma Poy 8a Analabei O Giwrgos Papandreoy Cynews Tv Cyprus News Fictional Characters Funny


Giwrgos Papandreoy To Bary Zeimpekiko Sto Kafe Melina Sthn Plaka Talk Show Olympia Scenes


Tromaktikes Stigmes Gia Giwrgo Papandreoy Blog Posts


H Naytemporikh Kinal Ypopshfios Sthn Axaia O Giwrgos Papandreoy Multi News Gr News

Tidak ada komentar:

Posting Komentar